Szóval ma megnéztema  Hannah Montana filmet online. Kamerás változat, de ahhoz képest egész jó, habár végéig látszik a mozivászon, mert az ileető, aki felvette, nem ült középen sajnos, de így is élvezhető a minősége.

Hát, azért vesztegetnék rá pár sort, ha már :) Hát mit ne mondjak, a szőke istállósherceg kisfijú szerelme mindent megváltoztat téma már  aHamupipőkénél lejárt, de ez nem azt jelenti, hogy nem élveztem a filmet, sőt, tök jó volt, csak épp fordítottban: idegileg gyenge elmeállapotban kapott el és ahol sírni kellett volna, röhögtem, ahol nevetni, ott meghatódtam; biztos így kell ezt :) A zenék változatlanul jók voltak. Bajom még csak azzal volt, hogy Jackson hirtelen olyan kis törődő bátyuska lett, Lily meg Olliver meg tök keveset szerepeltek benne. Na, mindegy, ha tízes skálán kell értékelnem, akkor (nagyon elfogultan és jószívűen, mert imádom hánámontánát, sajnálom, ciki, de kell nekem is valami guilty pleasure) 6-os lenne. Remélem, lesz H2O film is, de most megtaláltam, hogy hol lehet az összeset letölteni :) Muhaha. Mármint a sorozatot. House-t kéne befejeznem, mert most még csak ott tartok, hogy összejött a 13 meg a Foreman (fujjmár). Na, persze emellett kéne tanulni is..Ja, azt nem, ne káromkodjak:D

A bejegyzés trackback címe:

https://facebookjunky.blog.hu/api/trackback/id/tr801067652

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása