Alasse 2009.09.07. 23:47

Ma volt az első órám fonológiai olvasószeminárium. Érdekes, hogy a fiú vs lány arány olyan 30 vs 70 százalék, még érdekesebb, hogy a fiúk kb ugyanannyira nyálcsorgatva nézik Törkenczyt, mint a lányok. Aztán meg bementem a sípszó... na, jó, ingyenreklám, dögöljetek meg... EnterNetbe, és végre hasznukat is vettem így 5 hónap eltöltése után ott, ingyen nyomtatás miatt. A, persze , aminek a neve valahogy "szaroslista.xls" és akárhányszor ránézek, elfog a röhögőgörcs.

Csütörtökön Diával dajdajjozunk majd, elisszuk a szviccsemért kapott pénzt... :) A holnapi napot meg úgy kezdem máris, hogy igaz, bemegyek pragmatikára, de pedagógiára nem. Minek is az... Kit érdekel voltaképpen a pedagógia... mondjuk valakit biztos, de engem speciel nem.

Kívánságlista Nr. egymillió:

1, péééééééénz (sok. Lehessen úszni benne. Mint Dagobert bácsi)

2, nyugalom

3, hogy Olivér is szívjon egy kicsit már.

4, 8 óra alvás EGYHUZAMBAN

ja, nincs most más:)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://facebookjunky.blog.hu/api/trackback/id/tr271367284

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

leomcholwer 2009.09.09. 16:02:44

Csak tudnám, mit esztek rajta :D
süti beállítások módosítása